Bli medlem

 

SVUF är en ideell förening som bygger sin verksamhet på frivilliga insatser och medlemsavgifter. Som medlem bidrar du till att stärka föreningens arbete och du kan ta del av både utvärderingskonferensen, seminarier och erfarenhetsutbyte som stärker din kunskap och kompetens som beställare, genomförare eller användare av utvärderingar.

Det finns två typer av medlemskap:

Individuellt medlemskap

Individuella medlemmar betalar en årsavgift på 300 kr (antingen personligen eller via sin arbetsgivare).
Observera att så länge du är medlem arkiverar SVUF de personuppgifter du lämnar. Detta gör vi enbart för att kunna erbjuda service till dig som medlem. Lämnar du föreningen stryks all sådan information om dig. Kontakta oss gärna om du har frågor om detta.

… med studentrabatt!

Helårsstuderande vid högskola eller universitet får, mot uppvisande av intyg, en rabatterad medlemsavgift på 200 kr.

Institutionellt medlemskap

Institutionella medlemmar betalar en årsavgift på 7 500 kr. För institutionella medlemmar gäller att alla anställda i organisationen omfattas av medlemskapet och till exempel får möjlighet att gå på seminarier och gå på konferensen till reducerat pris.

SVUF behöver en kontaktperson till varje institutionell medlem som kan ta emot utskick och information. Det går bra att anmäla flera personer från samma organisation så att fler får utskick och information.

Kontakta info@svuf.nu om du har några frågor om medlemskapet.

Du kan registrera dig nedan så får du en faktura skickad till dig. Varmt välkommen som medlem.

Bli medlem i SVUF

3 + 1 =

Kompetens

Främja din praktiska och tvärvetenskapliga kompetens som utvärderare. Bli medlem i SVUF.